loading

Eko Cirkovital čaj - dodatak prehrani

Eko Cirkovital čaj - dodatak prehrani
Cijena: 78.75 HRK
Redovna cijena: 87.50 HRK (Ušteda: 8.75 HRK -10%)
Šifra artikla: P-128-11
Stanje na skladištu: 500 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Tip 1:
Tip 2:

Ekološki čaj cirkovital 50g - dodatak prehrani

Darvitalis ekološki cirkovital čaj spoj je lista matičnjaka (Mellissa officinalis), lista i cvijeta bijelog gloga (Crataegus monogyna), zelene zobi (Avena sativa) i lista koprive (Urtica  dioica). Njegov je ključan sastojak bijeli glog. Prema nekim istraživanjima, zob sadrži korisna vlakna među koja spada i beta glukan iz zobi. Zbog dominantnog bijelog gloga (list i cvijet) ovaj će čaj doprinijeti cirkulaciji.

Eko list matičnjaka (Mellissa officinalis), eko list i cvijet bijelog gloga (Crataegus monogyna), eko zelen zobi  (Avena sativa), eko list koprive (Urtica  dioica).

Jednu čajnu žličicu preliti s dva dL vrele vode i ostaviti u pokrivenoj posudi 15 minuta, povremeno promiješati i procijediti. Po potrebi zasladiti.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se djeci, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 mjeseca u kontinuitetu.Uzimanje ponavljati prema potrebi.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. Uz uzimanje ovog proizvoda potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života.

Reciklirajuća ambalaža.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Tel: 01/3635-403; Mob: 091/59-48-321; Fax: 01/3638-685

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija