loading

Eko tinktura Sikavice 50ml - dodatak prehrani

Eko tinktura Sikavice 50ml - dodatak prehrani
Cijena: 63.92 HRK
Redovna cijena: 79.90 HRK (Ušteda: 15.98 HRK -20%)
Šifra artikla: P-46-22
Stanje na skladištu: 14 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Ekološka tinktura sikavice 50 ml - organski proizvod

Marijin oslobod (obični oslobod, trn svete Marije, sikavica, lat. Silybum marianum), dvogodišnja je raslinja iz porodice glavočika. Kapi sikavice poznate su u narodnoj predaji, a također i u farmakopeji, pa tako ove kapi imaju zdravstvenu tvrdnju: za normalno funkcioniranje jetre. Marijin oslobod raširen je po Sredozemlju, a u Hrvatskoj ga nalazimo uzduž Jadrana, osobito na Biokovu. Jestivi su gotovo svi dijelovi biljke. Ovu je biljku lako prepoznati po njenim crvenkasto ljubičastim cvjetovima i kuglastim glavicama koje su okružene pomalo trnovitim listovima. Sikavicu su u srednjem vijeku izrazito cijenili. Ova tinktura je usko vezana za normalnu funkciju jetre pa je njezina uporaba veoma popularna.

Plod sikavice (Silybum marianum), 40‐55% vol. vodeno alkoholne tinkture (voda, alkohol, plod sikavice). 

2-3 x dnevno po 30 kapi pomiješano sa 1 dl vode, soka ili čaja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Ne preporučuje se djeci, trudnicama i dojiljama. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. Osobe koje uzimaju lijekove prije uzimanja moraju se posavjetovati sa liječnikom.

Staklena bočica u reciklirajućoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Tel: 01/3635-403; Mob: 091/59-48-321; Fax: 01/3638-685

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija