loading

Ekološka tinktura korijena đumbira 50ml - dodatak prehrani

Ekološka tinktura korijena đumbira 50ml - dodatak prehrani
Cijena: 79.90 HRK
Šifra artikla: P-14-30
Stanje na skladištu: 13 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Eko tinktura korijena đumbira 50 ml - dodatak prehrani

Đumbir je kao korijen široke primjene. Osim što je izrazito popularan kao začin, đumbir se sve češće koristi i raditi raznih prednosti koje ima za organizam. Zbog svog sastava korijen đumbira je sve popularniji, tako da ne postoji ni jedna trgovina zdrave hrane koja na svojim policama nema barem neki od pripravaka đumbira(biljne kapi, čaj, mješavine čaja na bazi đumbira i dr.). Darvitalis ekološka tinktura đumbira napravljena je od organskog korijena đumbira i kao takva je ekološki proizvod.

40-55% vol. alkoholne eko tinkture korijena đumbira (voda etanol, eko korijen đumbira). Eko tinktura korijena đumbira (Zingiber officinale), 50-60% vol. 

Preporučene dnevne doze: Uzimati 1-3 puta dnevno 5-20 kapi pomiješanih sa 1dl vode, čaja ili soka. Preporuča se konzumacija uz obrok!  

Dietary supplement is not a subtitute or replacement for balanced diet.  Recommended daily dose must not be exceeded. Along with the intake of the product, balanced and various diet is highly recommended. Keep out of reach of children. 

Sadrži etanol! Osjećaj peckanja u ustima može se pojaviti radi etanola sadržanog u ovom proizvodu. U slučaju alergije na etanol ili đumbir, nemojte koristiti ovaj proizvod. Nakon kontinuirane konzumacije od 4 tjedna, savjetuje se uzeti pauzu od tjedan dana. Osobe koje uzimaju lijekove prije uzimanja moraju se posavjetovati sa liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. 

Staklena bočica u reciklirajućoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Tel: 01/3635-403; Mob: 091/59-48-321; Fax: 01/3638-685