loading

PROPOLIS+ EKO EHINACEA 50ml

PROPOLIS+ EKO EHINACEA 50ml
Cijena: 10.60 EUR
Cijena: 79.87 HRK
Šifra artikla: P-153-78
Stanje na skladištu: 32 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Još jedan jedinstven proizvod na našem tržištu formuliran je uz snagu prirodnih sastojaka i biljnih ekstrakata. Propolis predstavlja dobru poznatu snagu i mudrost iz košnica i to u kombinaciji s mentom i ekološkim ekstraktom ehinacee koja doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Sastojci: voda, alkohol (35- 40% vol.), eko korijen grimizne Ehinacea-e (Echinacea purpurea), propolis, list paprene metvice  (Mentha piperita).
Sastojci u dnevnoj dozi  (3x 20 kapi): odgovara približno 300 mg biljnih droga: 
eko korijen grimizne Ehinacea-e (Echinacea purpurea) 240mg , propolis 30mg,  list paprene metvice (Mentha piperita) 30mg.

3 x 20 kapi pomiješano s 2 dl vode, soka ili čaja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. 
Uz uzimanje ovog proizvoda potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Ne preporučuje se uzimati kod progresivnih sistemskih bolesti (TBC, leukemija), autoimunih bolesti, HIV-a. Ne preporučuje se djeci, trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. Osobe alergične na propolis i ostale pčelinje proizvode ne smiju uzimati ovaj proizvod. 

Proizvod sadrži Ehinaceu iz ekološkog uzgoja. 

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u zatvorenoj ambalaži na temperaturi do 25 °C.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321