loading

Zaštita podataka

Zaštita podataka

Ovim dokumentom opisano je kako Darvitalis d.o.o., Palagruška 16, 10000 Zagreb, OIB: 55399234994 (u daljnjem tekstu Darvitalis d.o.o.) obrađuje osobne podatke.

Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Darvitalis d.o.o. sazna tijekom vašeg korištenja www.darvitalis.hr internet trgovine. Darvitalis d.o.o. se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.darvitalis.hr internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Kontaktni podaci prikupljeni na našim web stranicama neće biti javno objavljeni niti će koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na vaš upit i za isporuku naručenih artikala!

Svoje osobne podatke u gore navedene svrhe dajete dobrovoljno što potvrđujete dajući jasnu i nedvosmislenu privolu. Navedeni podaci su nam nužni kako bi se ispunile svrhe u koju se prikupljaju i neće biti korišteni ni u koju drugu svrhu bez ishođenja vaše izričite privole. Slijedom navedenog, ako uskratite tražene osobne podatke, Darvitalis d.o.o. neće moći postupiti po tom zahtjevu.
Obavještavamo vas da u svakom trenutku možete povući privolu na obradu vaših osobnih podataka bez posljedica te da će vašem zahtjevu biti udovoljeno u najkraćem mogućem roku. Nakon povlačenja vaše privole vaši osobni podaci više neće biti obrađivani te će u skladu s internim aktom Darvitalis d.o.o.-a biti brisani ili uništeni na siguran način.
Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim osobama izvan Darvitalis d.o.o.-a. U slučaju davanja vaših osobnih podataka na korištenje trećim osobama, Darvitalis d.o.o. će vas o tome prethodno informirati u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.

Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama.
Darvitalis d.o.o. će vaše osobne podatke obrađivati u skladu s opisanom svrhom, u razdoblju u kojem je obrada tih podataka nužna radi postizanja svrhe u koju su prikupljeni, a najduže u roku određenom internim aktom kojim se uređuje obrada i pohrana tih podataka.

Za sva pitanja i informacije vezane uz ostvarivanje vaših prava na zaštitu osobnih podataka, slobodno se obratite na e-adresu darvitalis@darvitalis.hr

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321