loading

Eko Piskavica čaj (Trigonella foenum graecum)

Eko Piskavica čaj (Trigonella foenum graecum)
Cijena: 3.30 EUR
Cijena: 24.86 HRK
Šifra artikla: P-35-45
Stanje na skladištu: 14 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Ekološki čaj piskavica 70 g - dodatak prehrani

Plod piskavice se upotrebljava kao čaj i kao začin.Plod piskavice ima veliku nutritivnu prijednost, a posebno za žene. Od davnina je pozanata i starim grcima i rimjanima. Stari rimljani i grci upotrebljavali su piskavicu. Piskavicu su u srednjem vijeku izrazito cijenili, a dojilje ju i danas koriste kako bi potaknule izlučivanje mlijeka radi njenih estrogenih učinaka. Piskavica je jednogodišnja zeljasta biljka iz porodice mahunarki čiji su plodovi duguljaste, blago zakrivljene mahune koje sadrže 4-20 tvrdih, svijetlosmeđih spljoštenih sjemenki. Karakterističnog je mirisa i iako je porijeklom iz Indije, posvuda je uzgajana jer glasi za ljekovitu biljku. Prah sjemenki piskavice može se naći u nekim začinima (od kojih je najpoznatiji curry), a njezine se klice koriste kao dodatak salatama i sendvičima. Sjeme piskavice je bogato proteinima, vitaminima, mineralima i fitonutrijenata. Darvitalis ekološki čaj ploda piskavice sadrži plod iz organskog uzgoja, slobodan od pesticida i aditiva pa u ovome čaju možete uživati znajući da svome tijelu pružate ono najbolje iz prirode.

Eko sjeme piskavice (Trigonella foenum graecum) 100%

Prirodano.

Bez dodanih aroma, bojila i konzervansa.

Jednu čajnu žličicu preliti s 5 dL vode, kuhati 5-7 minuta i ostaviti u pokrivenoj posudi 10 minuta, povremeno promiješati i procijediti.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženoj prehrani. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na sastojak pripravka. Uz uzimanje ovog proizvoda potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života. Čuvati izvan dohvata djece.

Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Osobe koje uzimaju lijekove moraju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama.

Čaj u pvc vrećici i kartonskoj ambalaži. Sva je ambalaža reciklirajuća.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u zatvorenoj ambalaži na temperaturi do 25°C.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321