loading

Eko Ashwagandha čaj 90g - za vitalnost organizma

Eko Ashwagandha čaj 90g - za vitalnost organizma
Cijena: 3.95 EUR
Šifra artikla: P-117-15
Raspoloživost: Artikl nije dostupan

Eko Ashwagandha čaj 90g

Zdravstvena tvrdnja:
Aswagandha korijen (Withania somnifera) doprinosi vitalnosti organizma

Ashwaganda (Withania somnifera), poznata i kao Indijski Ginseng i zimska trešnja, indijska je biljka koja se često koristi u Ajurvedskoj medicini. Njezino je voće slatko- kiselkastog i osvježavajućeg okusa, a samo ime u doslovnom prijevodu znači „miris konja“ (u sanskrtu (jeziku najstarije indijske književnosti) ashwa – konj, gandha – miris), jer njezin miris podsjeća na miris konja. Jedno od interpretativnih prijevoda glasi i: „ta koja daje vitalnost i snagu konja“. Uz ovaj ćete se aromatičan čaj osjećati puni energije i poleta.

Eko Aswagandha korijen (Withania somnifera) 100%

Prirodan proizvod.

Bez dodanih aroma, bojila i konzervansa.

Jednu čajnu žličicu preliti s 5 dcL vode, kuhati 3 minute i ostaviti u pokrivenoj posudi 10 minuta,  povremeno promiješati i procijediti. 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu.  Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.  Uz uzimanje ovog proizvoda potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci.  Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. Čuvati van dohvata djece. 

Sva je ambalaža reciklirajuća.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u zatvorenoj ambalaži na temperaturi do 25 oC.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321