loading

Eko tinktura Gotu kola - pomaže kognitivne funkcije

Eko tinktura Gotu kola - pomaže kognitivne funkcije
Cijena: 10.60 EUR
Šifra artikla: P-67-62
Stanje na skladištu: 16 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Eko tinktura Gotu kola 50ml

List Gotu Kole (Centella asiatica) pomaže kognitivne funkcije

Gotu Kola (Centella asiatica) poznata je kao „indijski pennywort“, a stanište joj je pretežito u jugoistočnoj Aziji. List Gotu Kole ima zdravstvenu tvrdnju prema kojoj ima učinke na kognitivne, odnosno spoznajne funkcije, a to znači memorija, zaključivanje, što se pozitivno odražava i na kvalitetnije učenje. U Indiji se Gotu kola smatra “svetom biljkom. Njeni su cvjetovi sićušni i bijele su boje. Gotu kola sadrži aziotikozid, koja ima antistresno i antianksiozno djelovanje pa je nerijetko konzumiraju ljudi kod kojih se javlja senilnost. Veoma je popularna u kozmetičkoj industriji i zapravo veliki broj kvalitetnih kozmetičkih preparata sadrži ekstrakt gotu kole. U nekim se krajevima koristi i kao začin ili salata, a na Tajlandu je koriste i u nekim pićima. Gorko je slatkog i opuštajućeg okusa, te ima dodirnu vezu sa spoznajnim funkcijama(učenje, pamćenje, zaključivanje...).

35-40% vol. alkoholne tinkture lista Gotu kole (voda, alkohol, list Gotu kole (Centella asiatica)). 

3 x dnevno po 30 kapi pomiješano sa 1 dcl vode, soka ili čaja.

Proizvod nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Uz uzimanje ovog proizvoda potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života.

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka.  Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Nakon 7 tjedana konzumiranja, napraviti pauzu od 14 dana. Uzimanje ponavljati prema potrebi.

Staklena bočica u reciklirajućoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321