loading

Eko čaj za Dojenje - dodatak prehrani

Eko čaj za Dojenje  - dodatak prehrani
Cijena: 4.64 EUR
Šifra artikla: P-31-4
Stanje na skladištu: 7 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Ekološki čaj za dojenje 70g -  dodatak prehrani

Darvitalis ekološki čaj za dojenje sadrži plod kima (Carum carvi), plod aniša (Pimpinella anisum) i plod piskavice (Trigonella foenum graecum). Aniš je biljka koja se koristi u pripremi hrane, sokova i raznih pića zbog svog specifičnog okusa. Sjemenke aniša sadrže eterična ulja. Piskavica je bogata hranjivim tvarima, a neke od njih su kalij, kalcij, željezo, natrij, magnezij, kao i vitamini A, C i K. Veliki broj dojilja zna za piskavicu, pa je tako izrazito popularna među njima.

Eko plod kima (Carum carvi), eko plod aniša (Pimpinella anisum), eko plod piskavice (Trigonella foenum graecum).

Jednu čajnu žličicu preliti s 4 dL vode, kuhati 7-10 minuta i ostaviti u pokrivenoj posudi 5-10 minuta, povremeno promiješati i procijediti. U toku kuhanja poželjno je povremeno promiješati. 

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata djece. Uz uzimanje ovog proizvoda potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Uzimanje ponavljati prema potrebi. Ne preporučuje se djeci i trudnicama. Osobe alergične ili osjetljive na bilo koji sastojak ovog proizvoda ne smiju uzimati ovaj proizvod.

Ambalaža je reciklirajuća.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321