loading

Eko Anti Cellu Max čaj - dodatak prehrani

Eko Anti Cellu Max čaj - dodatak prehrani
Cijena: 4.64 EUR
Cijena: 34.96 HRK
Šifra artikla: P-42-3
Stanje na skladištu: 13 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Anti Cellu Max čaj 50g - organski proizvod!
Za normalan metabolizam i regulaciju tjelesne težine.

Proizvod je kombinacija zelenog čaja, korijena maslačka, đumbira i dr. sa zdravstvenim tvrdnjama:
Plod crne bazge (Sambucus nigra)
- doprinosi regulaciji tjelesne težine.
Korijen đumbira (Zingiber officinale)
- doprinosi normalnom metabolizmu.

Darvitalis ekološki Anti cellu max čaj kombinacija je zelenog čaja, korijena maslačka, đumbira, lista koprive i ploda crne bazge koji ovom čaju daju bogat i aromatičan okus. Zrele suhe bobice crne bazge bogate su vitaminom B1, sadrže malo vitamina E i C. Sirove apsolutno nisu jestive. Osim što je izrazito popularan kao začin, đumbir se sve češće koristi i raditi raznih učinaka koje ima na zdravlje organizma. Od zdravstvenih tvrdnji je poznato da plod crne bazge(Sambucus nigra) doprinosi regulaciji tjelesne težine, a korijen đumbira (Zingiber officinale) doprinosi normalnom metabolizmu. Metabolizam je, između ostalog, i pretvaranje hrane u energiju pa je time ovaj čaj još sadržajniji. Oba su sastojka poznata po svojoj širokoj primjeni u narodu, a osim toga su i ugodnog mirisa.

Eko list zelenog čaja (Thea sinensis), eko korijen maslačka (Taraxacum officinale radix), eko list koprive (Urtica dioica), eko plod crne bazge (Sambucus nigra), eko korijen đumbira (Zingiber officinale).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi: 2‐3 puta na dan po 1 čajnu žličicu = 3 grama 1 puna čajna žličica = 1 gram

Jednu čajnu žličicu preliti s 5 dL vrele vode, kuhati 3 minute i ostaviti u pokrivenoj posudi 10 minuta, povremeno promiješati i procijediti. Čaj piti 3 puta na dan. Po želji zasladiti.

 

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. Ne preporučuje se uzimanje duže od 4 tjedna u kontinuitetu. Ponavljati po potrebi.

Ambalaža je reciklirajuća.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321