loading

Eko Disokal čaj - za dišne puteve

Eko Disokal čaj - za dišne puteve
Cijena: 3.96 EUR
Šifra artikla: P-53-10
Stanje na skladištu: 8 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Ekološki čaj disokal 50g - organski proizvod!

Za normalnu funkciju dišnih puteva!

Ova mješavina spasonosnog bilja ima zdravstvene tvrdnje:
Uskolisni trputac (Plantago lanceolata)
- doprinosi olakšanju kod nadražaja gornjih dišnih puteva.
Majčina dušica zelen (Thymus serpyllum)
- doprinosi normalnoj funkciji dišnog sustava.
List kadulje (Salvia officinalis)
- doprinosi olakšanju kod nadražaja gornjih dišnih puteva.
Cvijet kamilice (Chamomilla recutita)
- doprinosi olakšanju kod nadražaja gornjih dišnih puteva

Darvitalis  ekološki čaj idealno je riješenje za olakšanje i  normalnu funkciju dišnih puteva. Svi sastojci ovoga čaja imaju svoje zdravstvene tvrdnje. Uskolisni trputac (Plantago lanceolata) je u narodu imao široku primjenu. Trputac doprinosi olakšanju kod nadražaja gornjih dišnih puteva. Osim uskolisnog trputca, njegovom se djelovanju na gornje dišne puteve u ovom čaju pridružuju i jedan od najpopularnijih sastojaka čajeva - cvijet kamilice (Chamomilla recutita) te list kadulje (Salvia officinalis). Majčina dušica zelen (Thymus serpyllum) doprinosi  normalnoj funkciji dišnog sustava, a njezin će vas intenzivan, ali ugodan miris razvedriti čak i u vrijeme prehlade.

Eko cvijet kamilice (Chamomilla recutita), eko zelen majčine dušice (Thymus serpyllum), eko uskolisni trputac (Plantago lanceolata), eko list kadulje (Salvia officinalis).

Jednu čajnu žličicu preliti s 2 dL vrele vode i ostaviti u pokrivenoj posudi 15 minuta, povremeno promiješati i procijediti.

Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojka pripravka. Uz uzimanje ovog proizvoda potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života.

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 3 godine. Ne preporučuje se uzimanje duže od 2 tjedna u kontinuitetu. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama.

Ambalaža je reciklirajuća.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321