loading

Eko tinktura Detox - 50ml - dodatak prehrani

Eko tinktura Detox - 50ml - dodatak prehrani
Cijena: 12.95 EUR
Šifra artikla: P-27-28
Stanje na skladištu: 27 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Eko tinktura Detox - 50 ml - dodatak prehrani

Ekološka Detox tinktura je bogatog sastava iz organskog uzgoja i ima učinke na zdravlje organizma, kako je to dolje navedeno, a neki od njih su: list maslačka (zdravlje želuca i jetre), list koprive (zdravlje mokraćnog mjehura), kora cimeta (zdravlje probave), list paprene metvice (zdravlje probave) i plod crne bazge(regulacija tjelesne težine), od kojih svi navedeni imaju pozitivne učinke na organizam. Osim toga, ova tinktura sadrži i list breze (za zdravlje bubrega), koja je od davnina bila osobito cijenjena i među staroslavenskim narodima.

List maslačka (Taraxacum officinalis), list koprive (Urtica dioica), korijen đumbira (Zingiber officinale), kora cimeta (Cinnamomum zeylanicum / verum), list paprene metvice (Mentha piperita), plod crne bazge (Sambucus nigra), list breze (Betula pendula), voda, etanol 40-55%.

Preporučene dnevne doze: Uzeti 30 kapi pomiješanih sa 1dl vode, soka ili čaja 2-3 puta dnevno. 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

 Osobe koje uzimaju lijekove prije uzimanja moraju se posavjetovati sa liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nakon 4 tjedna korištenja preporuča se napraviti pauzu u trajanju od dva tjedna i ponoviti konzumaciju nakon toga ukoliko je to potrebno. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. 

Staklena bočica u reciklirajućoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321