loading

Eko tinktura Stolisnika (Achillea millefolium) - za normalan metabolizam i probavu

Eko tinktura Stolisnika (Achillea millefolium) - za normalan metabolizam i probavu
Cijena: 10.60 EUR
Cijena: 79.87 HRK
Šifra artikla: P-16-26
Stanje na skladištu: 2 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Ekološka tinktura stolisnika 50 ml - organski proizvod

Stolisnik je biljka u narodu poznata pod nazivom hajdučka trava koja cvate cijeloga ljeta, a za vrijeme cvjetanja bere se gornja trećina biljke koja ima vrijednost za organizam. Sama riječ stolisnik puno govori o biljci. Žene veoma dobro znaju što je stolisnik i vrlo ga često koriste. Ekološka tinktura stolisnika ima i zdravstvenu tvrdnju: za normalan metabolizam i dolazi u vidu dodatka prehrani.

40-50% vol. alkoholne tinkture ekološkog stolisnika (voda, alkohol, zelen stolisnika). Tinktura ekološkog zelen stolisnika (Achillea millefolium) 40-50% vol. 

2-3 puta dnevno po 20 kapi pomiješano sa deci vode, soka ili čaja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata djece. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu, kao i zdrav način života.

Proizvod sadrži alkohol. Osobe alergične na alkohol ili stolisnik ne smiju koristiti ovaj proizvod. Blago pečenje koje se javlja pri uporabi ove tinkture potiče od alkohola. Proizvod nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojka pripravka.

Staklena bočica u reciklirajućoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321