loading

Eko tinktura Pasiflore (Passiflora incarnata) - pomaže opuštanju i ugodnom snu

Eko tinktura Pasiflore (Passiflora incarnata) - pomaže opuštanju i ugodnom snu
Cijena: 12.95 EUR
Šifra artikla: P-51-25
Stanje na skladištu: 22 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Ekološka tinktura pasiflore 50 ml - dodatak prehrani

Danas se pasiflora upotrebljava za opuštanje i ugodan san. Uredan san djeluje pozitivno na čitav organizam, osvježava organizam, a nemiran ili pak isprekidan san čini čovijeka umornim i ne baš sposobnim za dnevne zadatke.

Zdravstvena tvrdnja:
Nadzemni dio pasiflore (Passiflora incarnata)
- pomaže opuštanju i ugodnom snu

Pasiflora (Passiflora incarnata) je biljka penjačica u obliku grma, a penje se i do 10m visine. Njen je plod ovalnog oblika veličine šljive, a sazrijevanjem postaje zelenožute boje i kiselkastog je okusa. Diljem svijeta je zbog njenih lijepih bijelih i grimiznih cvjetova sade kao ukrasnu biljku. Aromatičnog je mirisa, a poznato je i da ova biljka ima umirujuće karakteristike, tako da se tenzije tijekom dana lakše prebrode. Pasiflora zbog svojih umirujućih karakteristika koristi i kod spavanja. Darvitalis kapi Pasiflore umiriti će Vaš um i dati Vam osjećaj spokoja i opuštenosti.

40‐55% vol. vodeno alkoholne tinkture nadzemnog djela pasiflore (voda, alkohol, nadzemni dio pasiflore) (Passiflora incarnata).

Prirodan proizvod.

Bez dodanih aroma, bojila i konzervansa.

3 x dnevno po 20 kapi pomiješano sa 1 dl vode, soka ili čaja.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci mlađoj od 12 godina. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. Osobe koje uzimaju lijekove prije uzimanja moraju se posavjetovati sa liječnikom.

Tinktura u bočici sa sigurnosnom kapaljkom u kartonskoj ambalaži. Sva je ambalaža reciklirajuća.

Čuvati na suhom i tamnom mjestu u zatvorenoj ambalaži na temperaturi do 25 oC.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321