loading

Eko tinktura kurkume (Curcuma longa) 50ml - dodatak prehrani

Eko tinktura kurkume (Curcuma longa) 50ml - dodatak prehrani
Cijena: 10.60 EUR
Cijena: 79.87 HRK
Šifra artikla: P-13-31
Stanje na skladištu: 10 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Eko tinktura kurkume -  50 ml - dodatak prehrani

Kurkuma se stoljećima konzumira u istočnim kulturama. Zbog svojih poznatih blagodati konzumira se u Indiji, Japanu i dr. Zapad sve više koristi kurkumu, a posebno je popularna u SAD-u gdje je po potrošnji među 10 najprodavanijih začina, odnosno dodataka prehrani. Popularnost kurkume govori mnogo o njezinoj vrijednosti. Upravo zato, napravili smo biljne kapi kurkume koje daju karakterističan i osebujan okus, tako da je proizvod izvrsno prihvaćen. Kurkuma daje specifičnu prirodnu aromu ovom aromatičnom proizvodu iz organskog uzgoja.

Prirodan proizvod bez dodanih aroma, bojila i konzervansa.

40-50% vol. ekološke tinkture kurkume (voda, etanol, kurkuma). Ekološka tinktura kurkume (Curcuma longa/ C. domestica), 40-50% vol. 

Preporučene dnevne doze: 1-3 puta dnevno pomiješati 20 kapi sa 1dl vode, soka ili čaja. Ne uzimati na prazan želudac! Protresti prije uporabe! 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Osobe koje uzimaju lijekove prije uzimanja moraju se posavjetovati sa liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nakon 4 tjedna korištenja preporuča se napraviti pauzu u trajanju od dva tjedna. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. 

Staklena bočica sadržana u reciklirajućoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321