loading

Eko tinktura lista Koprive (Urtica Dioica) - 50ml - dodatak prehrani

Eko tinktura lista Koprive (Urtica Dioica) - 50ml - dodatak prehrani
Cijena: 10.60 EUR
Cijena: 79.87 HRK
Šifra artikla: P-151-23
Stanje na skladištu: 22 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Eko tinktura lista koprive - 50 ml - dodatak prehrani

Kopriva se stoljećima koristila u širokoj primjeni, što najbolje znaju naše bake, a osim toga je i  ugodne arome. Kopriva je vrlo rasprostranjena biljka. Listovi se skupljaju u proljeće, a na jesen korijenje. Kemijski sastav koprive je veoma bogat. Kopriva je jedna od rijetkih biljki koja se najviše upotrebljava u našim prostorima. Darvitalis tinktura koprive rađena je od koprive iz certificiranog organskog uzgoja.

40-55% vol. alkoholna tinktura lista koprive (voda, alkohol, list korpive. Tinktura lista koprive (Urtica dioica), 40-55% vol. 

Prirodan proizvod bez dodanih aroma, bojila i konzervansa.

Daily intake: Take 20 drops mixed with 1dl of water, juice or tea. Take 3 times a day.

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Osobe koje uzimaju lijekove prije uzimanja moraju se posavjetovati sa liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne preporuča se korištenje proizvoda dulje od četiri tjedna u kontinuitetu. Ponoviti konzumaciju nakon pauze ukoliko je to potrebno. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. 

Staklena bočica u reciklažnoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321