loading

Eko tinktura ceylonskog cimeta - doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi

Eko tinktura ceylonskog cimeta - doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi
Cijena: 10.60 EUR
Cijena: 79.87 HRK
Šifra artikla: P-17-32
Stanje na skladištu: 13 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Eko tinktura ceylonskog cimeta 50 ml - dodatak prehrani

Cimet doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i ordžavanju probavnog trakta

Ovo je jedan od rijetkih dodataka prehrani na hrvatskom tržištu koji doprinosi održavanju normalne razine glukoze u krvi i održavanju probavnog trakta. Cejlonski cimet ima vrlo male količine kumarina za razliku od nekih drugih vrsta cimeta koje imaju znatno veću količinu kumarina koji u većim količinama nije preporučljiv. U literaturi se veoma često spominje ceylonski cimet, a sve je popularnija i njegova uporaba radi porasta gore navedenih problema koji su posljedica današnjeg načina života i prehrane.

40-50% vol.alkoholna tinktura eko kore ceylonskog cimeta  (voda, etanol, eko kora ceylonskog cimeta ). Ekološka tinktura ceylonskog cimeta (Cinnamomum zeylanicum/ Cinnamomum verum), 40-50% vol. 

Prirodan proizvod bez dodanih aroma, boja i konzervansa.

Preporučene dnevne doze: Uzimati 1-3 puta dnevno po 20 kapi pomiješanih sa 1dl vode, soka ili čaja. Dobro protresti prije uporabe! 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Sadrži etanol - u slučaju preosjetljivosti na etanol ili cimet, nemojte uzimati ovaj proizvod. Proizvod nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Nakon 4 tjedna konzumacije, preporuča se stanka od 1 tjedna. Ponoviti konzumaciju ako je to potrebno. 

Tinktura sadržana u bočici sa sigurnosnom kapaljkom u kartonskom pakiranju. Sva je ambalaža reciklirajuća. Čuvati na tamnom i suhom mjestu ispod 25°C.

 

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321