loading

Eko tinktura Gloga (Crataegus monogyna) - doprinosi cirkulaciji

Eko tinktura Gloga  (Crataegus monogyna) - doprinosi cirkulaciji
Cijena: 12.95 EUR
Šifra artikla: P-45-21
Stanje na skladištu: 13 kom.
Raspoloživost: Artikl je dostupan
Količina:

Eko tinktura gloga- 50 ml - ekološki proizvod

Cvijet i list bijelog gloga (Crataegus monogyna) doprinose cirkulaciji.

Glog (lat. Crataegus) je velik i brojni rod iz porodice ružovki koji obuhvaća 380 priznatih vrsta grmova i niskih stablašica. Glog raste samoniklo po rubovima šuma i polja, i u ravničarskim i u planinskim krajevima. Glog je bio od velikog značaja u starim religijama i folkloru, pa je tako u narodnoj predaji poznat kao učinkovito oružje protiv mitskih bića vampira, a prema jednoj je legendi upravo od ovog grma napravljena Kristova kruna. Glogov plod je jestiva crvena bobica (gloginja) koja se koristi za izradu malrmelada, želea i kompota, a njegovi se mladi listovi i proljetni lisni pupovi mogu dodavati salatama. Osim toga, poznato je da njegovi listovi i cvjetovi doprinose cirkulaciji. Stoga kapi Gloga doprinose normalnoj cirkulaciji i time mogu olakšati, odnosno smanjiti tegobe prouzročene smanjenjem kretanja do kojeg najčešće dolazi u zimskim mjesecima.

Cvijet i list gloga (Crataegus monogyna), 40-55% vol. vodeno- alkoholne tinkture gloga (voda, etanol, cvijet i list gloga).

Dnevna doza: 2-3 puta dnevno po 20 kapi pomiješanih sa 1dl vode, soka iili čaja. 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Uz uzimanje ovog proizvoda, potrebno je provoditi uravnoteženu i raznovrsnu prehranu.

Osobe koje uzimaju lijekove prije uzimanja moraju se posavjetovati sa liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Ne uzimati proizvod dulje od 4 mjeseca u kontinuitetu. Proizvod ne uzimati u slučaju preosjetljivosti na neki od sastojaka pripravka. 

Staklena bočica u reciklirajućoj kartonskoj ambalaži.

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Mob: 091/59-48-321