loading

Novosti

Briga za organizam
06. ruj 2021.

Briga za organizam

Kako se brinuti?

Zdrav imunološki sustav omogućuje vam suočavanje sa svim vremenskim uvjetima. Najbolje je sustavno brinuti se o njemu, samo na taj način ćemo uživati ​​u dobrom imunitetu tijekom cijele godine. Najjednostavnije što možemo učiniti je dovoljno spavati, voditi aktivan način života, provoditi vrijeme na otvorenom i ostati bez stresa. Također biste trebali nastojati održavati zdravu prehranu, u razdobljima povećanog morbiditeta, vrijedno je i podržati se prirodnim dodacima za jačanje imuniteta.

Je li sama prehrana dovoljna?

Pravilna prehrana, prilagođena dobi i tjelesnoj aktivnosti, osnovni je element koji pomaže izgradnji imuniteta. Povrće i voće bogato vitaminima i mineralima opskrbljuje tijelo potrebnim čimbenicima za pravilan rad imunološkog sustava. Međutim, ponekad sama prehrana nije dovoljna. Ljudi koji pate od kroničnih bolesti, bore se sa stresom i osjetljivi su na sezonske infekcije trebali bi posegnuti za prirodnim dodacima prehrani. Proizvodi od Darvitalis-a pripravci su najviše kvalitete, bez bojila, šećera i nepotrebnih punila. To su samo prirodni sastojci sastavljeni na takav način da tijelu pružaju ono što najbolje pomaže u njegovanju imuniteta.

Podrška dodacima prehrani

Nemamo svi vremena za sastavljanje i provođenje potpuno uravnotežene prehrane. Ne znaju svi sve o prirodnim sastojcima koji se mogu koristiti. Stoga je posezanje za dodacima prehrani izvrsno rješenje.  Sve ove sastojke pronaći ćete u prirodnim dodacima prehrani Darvitalis d.o.o.. U našoj trgovini možete naručiti provjerene i pravilno sastavljene pripravke kojima ćete poboljšati imunitet.

Zašto je vrijedno odabrati prirodne sastojke?

Čovječanstvo je stoljećima koristilo blagodatima prirode, kako u borbi protiv bolesti na ovaj način, tako i u izgradnji zdravog tijela. Nažalost, s vremenom je priroda zaboravljena i zamijenjena umjetno proizvedenim pripravcima. U tvrtci Darvitalis, međutim, vjerujemo da smo povratkom na biljke sposobni brinuti se o tijelu bez izlaganja štetnim nuspojavama koje često uzrokuju uzimanje lijekova. Ekološki čajevi, ekološke čajne mješavine, ekološke tinkture i dr. smišljeni su recepturama koji se temelje na tradiciji, ali i znanstvenim ispitivanjima.

Istražite naše prirodne dodatke

Tvrtka Darvitalis d.o.o. postoji dva desetljeća, a za to vrijeme uspjeli smo pridobiti stalne i vjerne kupce. To je zbog činjenice da su naši proizvodi sastavljeni od prirodnih sastojaka, sastavljeni kako bi osigurali najbolje rezultate

Darvitalis – jer priroda brine o Vama!

Povezane novosti

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Tel: 01/3635-403; Mob: 091/59-48-321; Fax: 01/3638-685