loading

Novosti

COVID-19 Korona virus - Podrška našim dragim kupcima
18. tra 2020.

COVID-19 Korona virus - Podrška našim dragim kupcima

Dragi naši!

Prirodno je da se u danoj situaciji osjećamo zbunjeno, uplašeno i da smo izloženi većim količinama stresa – svatko od Vas daje svoj maksimum da zaštiti sebe i svoju obitelj. Mi također brinemo o Vama, pa smo Vas odlučili upoznati sa mjerama zaštite koje smo kao tvrtka poduzeli jer želimo da se osjećate sigurno i opravdati povjerenje koje nam već godinama pružate.

1. BRINEMO O NAŠIM ZAPOSLENICIMA
Minimalizirali smo broj potrebnih radnika u proizvodnji kako bismo smanjili nepotrebno izlaganje riziku. Omogućili smo im rad u zaštićenim uvjetima, sa održavanjem propisanog razmaka, korištenjem adekvatne zdravstvene zaštite i pridržavanjem zdravstvenih mjera (maskice, rukavice, dezinficijense, svakodnevno dezinficiranje radnog prostora i sl.). Radnicima čije radno mjesto ne zahtjeva nužnu fizičku prisutnost glavnim proizvodnim procesima, omogućili smo rad od kuće, kako bi se svi osjećali sigurno i zaštićeno.

2. OMOGUĆUJEMO VAM KUPOVINU IZ SIGURNOSTI VAŠEGA DOMA
Za one hrabre, koji i dalje odlaze u trgovine, opskrbili smo naše poslovne partnere velikim izborom naših proizvoda kako biste ih mogli pronaći u svojoj omiljenoj poslovnici (dm-drogerie markt, bio&bio, Kaufland, Konzum, Špar), ali smo Vam omogućili i sigurnu kupovinu iz udobnosti svojega doma u samo nekoliko klikova mišem putem našeg web shopa (klikni već danas: https://www.darvitalis.hr/).  Ukoliko se želite naoboružati svojim omiljenim prozvodima (što je sasvim razumljivo s obzirom na situaciju), nudimo Vam i besplatnu dostavu za sve narudžbe iznad 100,oo kn!

3. ČINIMO NAŠE PROIZVODE PRISTUPAČNIJIMA
Svijesni smo trenutne ekonomske situacije i znamo kako je svaka kuna bitna, a kako je ulagati u zdravlje uvijek potrebno, te možda nikada toliko koliko sada, želimo Vam naše proizvode učiniti pristupačnijima! Svi proizvodi u našem web shopu zato su sniženi za 20%! Ukoliko još niste započeli jačati svoj imunitet, sada je pravo vrijeme za to!

Svim navedenim koracima, dali smo svoj doprinos kao mala obiteljska tvrtka, kako bi se ova pandemija što brže privela kraju i kako bismo se što prije mogli vratiti svojim uobičajenim rutinama!

Darvitalis – jer priroda brine o Vama!

Povezane novosti

Briga za organizam
06. ruj 2021.

Briga za organizam

Kako se brinuti? Zdrav imunološki sustav omogućuje vam suočavanje sa svim vremenskim uvjetima. Najbolje je...
Detaljnije »

Tu smo za vas, slobodno nas kontaktirajte

Darvitalis d.o.o.,
Palagruška 16, 10000 Zagreb
Republika Hrvatska
e-pošta: darvitalis@darvitalis.hr Tel: 01/3635-403; Mob: 091/59-48-321; Fax: 01/3638-685